Skip to content

Funderingar vid bron

19 juni, 2011

jag fick med ganska mycket
fyra minuter.
det var blött där jag satt,
att ladda en andra gång
inför en andra avfärd
kräver fokus av en.

jag byter land, det är
en andra början.

Annonser

From → Resan

11 kommentarer
 1. Ami S permalink

  Du byter land. Stort. På väg igen. Också stort. Vi tänker på dej. Det är bra.

 2. Ami S permalink

  Hörde jag nåt om tåg? :-)

  • daniel permalink

   man får inte cykla över bron, annars skulle jag nog gjort det. du kommer höra om en färga oxå, men det är imorn. rödbyhamn-tyskland tjoho :)

 3. Tobias S permalink

  Hoppas Danmark behandlar dig väl. Se till att lyssna på kroppen fysiskt så att du tar dig igenom detta med inte mera än lite träningsverk och förstås en hel drös med minnen.
  Med bakgrund i telekom branchen vill jag bara ge dig en brasklapp kring internetsurf utomlands och hoppas att du fixat ihop en bra deal med din operatör. Det blir dumt om utomlands bloggandet (som ger oss alla i Sverige en så fin berättelse) kommer att kosta dig mera än hela resan.

 4. A. Darius permalink

  Du är fantastiskt usel, ett ruskigt skämt, likt hela skräpkulturen med slam poetry. Ena jävla postmoderna hipsters är ni, driver runt o leker djupa o insiktsfulla genom att bara dra på strukturlösa meningar som fladdrar i ett semantiskt vakuum. Vilket förlag publicerade din ”(dikt)samling”? Extremt hemskt o vittna detta.. Läs lite för fan, utbilda dig, även om ditt råmaterial ter sig en aning tunt när det gäller potential. Kan ge dig några exempel; Paul Celan, Georg Trakl, Gottfried Benn, Osip Mandelstam, Arthur Rimbaud, Alighieri, Paul Verlaine, Elsa Lasker-Schuler, Khlebnikov.
  Hoppas du tar åt dig//
  En som kan

  • Stanley Arvidsson permalink

   Du måtte vara en aning bakom flötet,tror du det är poesi Daniel skriver om när det är den cykelfärd han genomför.Tänk med det du har där uppe och inte de två pucklar du har där nere som kallas röv!!!

  • Ami S permalink

   @ Darius: Men jeezz. Läs nåt annat da.

  • daniel permalink

   hallå darius. jag kan inte möta din kommentar som man möter kritik, eftersom du bara tycker jag är askass. det har du rätt att göra. däremot kan jag säga 1, det är skitbra att du hittat din smak i poesi och jag håller med, dom du nämner är skitbra. 2, alla har inte samma smak hahaha uppenbarligen 3, ha lite förståelse för att andra kan tycka annorlunda och att alla kanske inte är lika bergsäkra och redo att ta ställning för en sorts poesi. jag är inte det, tvärtom. jag vill hävda olikheter oxå ibland dom du nämner. jag vill stå och stå upp för all slags poesi. alltså det är hela min idé, att det finns tusen och åter tusen sorters dikt, det flödet ska man välkommna. men det är vad jag tycker. en sak bara, den poesi som du vägrar kalla poesi, är inte ett hot mot den poesi du försvarar. det förstår jag inte, ”din” poesi är inte hotad. all poesi är utsatt, det är svårt för alla poeter, sen lackar du på mig för att du tror jag har det enkelt och ”dina” poeter kämpar hårt. det är ju bara för att jag ler på bild och inte marknadsför mig som självmordbenägen hahaha jag ska inte borra ner mig. jag står som sagt för all sorts poesi.

   • Ami S permalink

    Transaktionsanalys in full working order. Bra där.

 5. så du kom iväg till sist – heja!

 6. Det tog tid men det är väl värt det. Snart kommer du svischa förbi varje gräns :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: